O nama

Toennies Services je agencija za posredovanje u zapošljavanju, sa sedištem u Beogradu. Pripadamo nemačkoj kompaniji Tönnies, evropskom lideru u proizvodnji mesa. Povezujemo nemačke poslodavce sa kandidatima koji su u potrazi za poslovima različitih vrsta delatnosti, u Nemačkoj.

Naš princip rada se zasniva na fleksibilnosti rešenja koje nudimo klijentima, kako poslodavcima tako i kandidatima.

Naš cilj je da pravovremeno odgovorimo na potrebe i zahteve klijenata i da povežemo pravu osobu sa odgovarajućim radnim mestom.

Pružamo usluge kandidatima i poslodavcima tokom celokupnog procesa regrutacije.

Jobs in Deutschland About us

Licenca: Toennies Services je licencirana agencija sa dozvolom za rad u zapošljavanju broj 152-02-00029/2020-24, izdatom od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Naš tim

Aleksandra Ristić Jobs in Deutschland hr

Aleksandra Ristić

Managing Director

Aleksandra Ristić je direktor kompanije Tönnies u Srbiji. Nakon studija na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, magistrirala je međunarodne trgovinske odnose na Univerzitetu u Konstancu i stekla prvo radno iskustvo u Rio Tintu u Nemačkoj.

Posle pozicija u reviziji u PWC-u i vladinoj agenciji za reviziju EU fondova u Beogradu, pridružila se Tönnies-u u Srbiji 2015. godine kao finansijski menadžer. Na poziciji direktora je od 2017. godine, a 2020. godine joj je menadžment Tönnies-a u Nemačkoj poverio uspostavljanje kancelarije za posredovanje u zapošljavanju, kao i kancelarije za IT outsourcing usluge.

Aleksandra tečno govori engleski i nemački i dobro poznaje ruski jezik.

Milica Jovanović Jobs in Deutschland hr

Milica Jovanović

HR Specialist

Milica je diplomirani psiholog sa višegodišnjim iskustvom u oblasti ljudskih resursa. Po završetku studija psihologije rada na Filozofskom fakultetu u Beogradu, započinje svoju karijeru na poziciji HR asistenta u inostranim i domaćim kompanijama, proizvodnog i uslužnog tipa.

Timu Toennies Services se pridružila 2019. godine na poslovima regrutacije i selekcije. 2020. godine, Milica polaže ispit za rad u zapošljavanju i stiče uslov za obavljanje poslova posredovanja u zapošljavanju. Na osnovu iskustva u radu sa velikim brojem različitih profila i pozicija, kaže da joj je najveći izazov, a ujedno i uspeh, kada spoji pravog kandidata sa odgovarajućim radnim mestom.

Milica tečno govori engleski i dobro poznaje francuski jezik.

Utisci naših klijenata